RECENSIES

Bruidsfotograaf

IRENE & JOSHUA

Heel bijzonder dat jij onze dag vast mocht leggen als fotograaf en tegelijkertijd ook als aller beste vriendin! Jij had een dubbele rol op deze dag, je deed het perfect.

Je hebt geweldige foto’s gemaakt, zonder dat je echt zichtbaar was. Je bent lief, spontaan, komt met ideeën en weet de dag super vast te leggen! Samen werken met de videograaf deed je ook heel erg goed zonder dat jullie elkaar echt kenden. Je bent echt heel flexibel en we zijn echt heel erg blij met het resultaat van de foto’s! Alles staat erop, mooie scherpe foto’s en echt kwaliteit! Ook is er in overleg heel veel mogelijk.

Je groeit nog steeds en het enige wat ik kan zeggen is dat ik super trots op je ben!! Een fotograaf om aan te raden!! 😍

FAMILIE

Zaterdag 6.4.2019 heeft Jamy foto’s gemaakt van Mette en Sverre. Ze hebben heerlijk op de hei gelopen, in bomen geklommen, met takken gespeeld en tussendoor heeft Jamy op een hele spontane manier foto’s gemaakt.

Ze betrok Mette helemaal bij de foto’s waardoor ze zich al heel snel op haar gemak voelde. Ondanks dat het een minishoot was en het weer veel minder mooi was dan vooraf gedacht is het resultaat echt fantastisch.

Supermooie foto’s van de kindjes waarin je kunt zien dat ze helemaal zichzelf zijn. Een mooier cadeau voor papa hadden we niet kunnen bedenken!

In het najaar gaan we zeker nog eens met z’n viertjes een shoot bij Jamy doen…

Familie fotograaf