OVER MIJ

Jamy Brünings Fotografie

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Jamy Brünings en ik woon in Vierhouten, een klein dorpje op de Veluwe. Sinds 2017 ben ik officieel begonnen als fotograaf door mij in de schrijven bij de KvK. De afgelopen 2 jaar heb ik al veel bijzondere momenten mogen vastleggen voor families, bruidsparen en ouders. 

”A photograph is the pause button of life”

Dit is een quote die ik erg bij mij als fotograaf vind passen. Ik hou van de spontane momenten in het leven en deze leg ik graag vast in foto’s.

WERKWIJZE

”Door jezelf te zijn blijf je uniek”

 

Ik denk dat het heel belangrijk is dat je altijd jezelf blijft. Natuurlijk is dit gewoon ontzettend moeilijk, ook ik mag daar nog veel aan werken. Maar hoe mooi is het als je jezelf kan
blijven?


Dit geldt ook voor fotosessies, het is uiteraard even wennen zo’n camera in je gezicht en er dan maar zo ontspannen mogelijk op zien te staan. Maar met een beetje geduld en tijd lukt het jou om jezelf te zijn, ook voor de camera! Ik vind het altijd erg leuk om na afloop van een fotosessie te horen te krijgen dat mijn klanten zich op hun gemak voelde, zichzelf konden zijn & zichzelf herkennen in de foto’s. Kletsen met elkaar, lachen en spelletjes spelen. Dit zijn zo een paar factoren die ervoor kunnen zorgen dat jij je op je gemak gaat voelen tijdens een fotosessie.

Wil je deze ervaring graag opdoen & jezelf herkennen in de foto’s die je na afloop ontvangt? Neem dan eens contact met mij op voor de mogelijkheden.